lördag 28 november 2009

2 år!

Igår fyllde vår lilla stora tjej 2 år! Helt galet. Jag tyckte nyss det var hon låg osm ett litet knyte i famnen. Fast vad underbart mysigt det är att få fira sin tjej! Mysa på morgon med paket, sång, ljus i muffin och ballong. Se hur mycket hon uppskattar det. Hon fick en liten röd cd-spelare att spela skivor på sitt rum (galen i sång, musik och dans) skiva med Astrid Lindgrens favoriter, förkläde med pippi på (så hon kan hjälpa mamma md baket:) nya badleksaker och badskum.

Tyvärr så ställde vi in kalasdag nr 1, idag. Vi hade bjudit över lite vänner med barn som både vi och Isabel sett fram emot. Men min mage har inte mått särkilt bra. Det har blivit lite för mycket av allt helt enkelt. Nu hoppas vi att alla är pigga och kan ta emot familj och släkt imorn istället.

Huset är pyntat med stakar och stjärnor, vi myser och njuter för fullt. Vi har så mycket rymd helt plötsligt! Underbart!

2 kommentarer:

mamma sa...

Tråkigt att höra att det inte gick vägen... med kalaset:/ Jag förstår att din mage "tar stryk" av allt. Du är med, du fixar m allt o det ska vara perfekt - men lilla gumman... det blir bra ändå:) Isa är liten o njuter bara av att få ha er, mamma o pappa där. Vi är på sidan av(o alla runt omkring) och de viktigaste kalasen kommer sen... och vi finns där då oxå:)
Sov gott, vila o njut - i morgon kommer vi o vi hjälps åt, vi är "familjen" - nothing special for us - just be there...enjoy:)
Puss o kram
Mam

Tilda sa...

Jättetråkigt. Hade varit kul att ses men vi får försöka snart igen. Och vi ses ju på tildas dop. Men vore kul att träffas och leka lite med snart också =)
Och hoppas ni mår bättre.

Ja, Tilda kryper för fullt, har gjort det ganska länge nu så det är full rulle här hemma =)

Kram