tisdag 29 september 2009

Torka

Det blir inte så mycket uppdateringar av bloggen längre. Hinner helt enkelt inte med, eller prioriterar det inte kan man väl säga :)

Idag har varit en tung dag. Bröt ihop på jobbet.. Det tog stopp. En blandning av stress och hög arbetsbelastning på jobbet, nätter utan sömn, stress i privatlivet, för många projekt samtidigt etc etc. Har blivit för mycket av allt. Varför är viljan så stor men orken så liten?

Nu får jag försöka börja prioritera bättre, både på jobbet och utanför. Göra en sak i taget och försöka blunda för resten. Tyvärr får den sociala biten ta stryk oxå, men det är nog så man måste göra, för att orka med.

Nu har vi gett oss in i en flyttningsprocess igen. Kanske ingen bra idé med tanken på det ovannämnda, men idén att om kvar här i denna lilla lya är inte heller direkt lämplig. Jag tror detta är något vi måste ta oss igenom. Vi får försöka vara starka tillsammans!

Vi har hittat ett radhus i Tullinge som vi vill ha! Vi hoppas hoppas att vi denna gång kan få turen med oss.

9 kommentarer:

mamma sa...

Ta det lite lugnt o njut av familjen, livet tillsammans. Njut av att se Isabel växa utvecklas och va en familj. Tiden går fortare än man tror och den kommer inte igen... Ni kommer att få en härlig vecka på Cypern. Koppla av o slappa i solskenet o mycket bad!!!!
P&K mam

Camilla sa...

ohh va spännande med husköp. Jag håller tumma och tår för att det går vägen. Kram

Camilla sa...

Och sist men inte minst!
Ta hand om dig vännen, lyssna på din mor!
Hälsa och familjen måste alltid komma först det är viktigt att inte glömma det.Allt annat kan vänta och ordnar sig alltid.
KRAM

Pappa sa...

Det mellan 8-17 är bara ett jobb!!!! Det andra du har är kärnverksamheten. Ta ni och flytta, käpigt men välgörande för er alla. Finn ro med livet och jobbet. Ha en superskön semester. Allt ordnar sig till slut.
Pap

Lite smått å gott sa...

Mamma: ja det stämmer allt det du säger. Tyvärr är det lättare att säga sådant mindre enkelt att göra. Jobbet Är svårast att påverka. Ibland kanske man får ge sig iväg på jakt efter nytt istället. kram
Camilla: Tack. Vi håller oxå alla tummar och tår! JAg ska försöka påverka mn situation till det bästa. Kram
Pappa: Ja det är ju så. Frågan är om man lever för att jobba, eller jobbar för att leva? kram

Svärmor sa...

Hejsan Linn!

Jag önskar er lycka till och hoppas att allt går i lås vilket jag tror att det gör.
Ja det är lättare sagt än gjort att säga sluta sressa men man kanske måste välja bort vissa bitar
för att orka. Ex som du skrev om den sociala biten, den kan väl få vänta.... är det riktiga vänner så lär de finnas kvar så fokusera på det som måste resten får du ta när du måste.
Om du kör slut på dig nu hur ska det gå då???? Du behöver vara rädd om dig, man har bara ett liv allt behöver inte göras idag. prata med din chef förklara det löser sig oftast om man kan förmedla hur det känns.
Ni har ju också en underbar resa som väntar på er. NJUUUT.
Vi finns och ställer upp så mycket vi kan det vet ni.

Stor kram Svärmor

fia sa...

Men åå Linn!!! ta hand om díg,, jag vet hur du känner,, jobb stress hemmet stress familjen stress vännerna stress Hela Hela tiden,,, det enda jag gör är att stressa,,, pratade med en vän häromdagen och kom på mig själv att med lilla Ida kan jag räkna på en hand hur många gånger jag suttit ner med bara henne och lekt/målat/läst,,, SUCK man räcker inte till,,,,
men du det bir bättre och när barnen flyttat hemmifrån kommer man sakna allt!!!
Vi har det bra!!!
Håller tummarna att ni får flytta!!!
Krama jocke &Isa,,,
och en stor KRAM till dig,,,,

Lisa A sa...

Ja, det är mycket att försöka få allt att gå ihop. Hoppas det lättar lite och att ni kan få lite ro i nya huset. Håller tummarna!! Ta hand om er, kramar!!

Lite smått å gott sa...

Tack alla snälla för era kommentarer! Jag ska försöka se till att leva ett mer hälsosamt liv från och med nu! Börjar med en vecka på Cypern! :) Tack alla ni som är snälla oxå och hjälper oss (svärmor bla :) kram!!