söndag 6 juli 2008

Carolina och Fredrik Broman 080705

Trött idag. Koko i huvudet. Känner mig inte som jag. Hmm.. blev några för många glas vin igår och kom i säng väldigt sent, strax efter 3. Men kul hade vi! Brudparet var mycket fina och festen firades på tingshuset i Nyköping. Fin lokal, men väldigt varm. Vi var 101 gäster och många tal hölls. Satt på middagen till kl 00.45 ca. Låååång middag blev det. Mycket sång och mycket uppvaktning. Tyvärr regnade det på oss efter kyrkan och en bit in på kvällen, men det gick bra ändå. Vem vet, de kanske får extra mycket tur nu..

Fabbe var inte toastmaster som jag skrev
utan best man, såklart. Den som står Fredrik närmst. Han skötte sitt jobb exemplariskt och höll en långt fint tal som fick många ögon att tåras. Till kaffe och tårtan körde han ett bildspel om Fredrik från liten pöjk fram tills idag. Mycket bra komponerat med musik.

Sådana här trötta dagar är det tur att få hjälp av farmor och farfar. Isabels tid hos dem i går hela dagen och i natt gick bra. Men vi saknade henne massor. Igår var den längsta tiden vi lämnat bort henne någonsin. Och det har jag tagit igen idag med mycket pussar och bus!

Inga kommentarer: