tisdag 22 juli 2008

Hem ljuva hem

Så var vi hemma igen. Underbart! Sitter här lite lagom rund i huvudet efter en Irish coffe. Mmm.. Vi hade nästan ångest idag för att återvända hem efter varit borta i 2,5 vecka. Det har varit superskönt att låna våra föräldrars hus och det kändes inte alls kul att återvända till vår lilla varma lgh i Krillan. Men jag måste säga som talspråket går, "borta bra men hemma BÄST!" För det är verkligen det. När vi öppnade dörren och satte ner vår packning insåg vi snabbt varför vi bor här. Det må vara trångt men det är vårt! Och vi älskar det. Vår lgh är så fin!

Kvällen fortlöpte med en picnic bestående av sushi och rosé, och majskrokar till lillan :) vid Kristinebergsstrand. Vilken kväll! Fullt med luftballonger på himlen. Än en gång, vi förstår varför vi bor där vi bor. Kära Stockholm. Hem ljuva hem!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Välkomna hem!
Jag förstår känslan:) Man behöver vara ifrån sitt hem emellanåt för att uppskatt det man har - som man säger" man saknar inte kon förrän båste är tomt" I detta fall "hemmet"! Men jag måste säga att det har varit underbara stunder tillsammans m er och att få vakna o mysa med vårt lilla charmtroll är så underbart, man kan inte beskriva det i ord... Hennes leende och den lätt skrynklande näsan så charmigt o det bubblande lockande skrattet :))Lovely!!! Hon är helt enkelt det finaste, mysigast o gosigaste som finns. Tänk att vi skulle få ett sådant härligt barnbarn, som Isa - Tack vare er!! Som jag redan skrev i ett tidigare inlägg:
Vi tackar vår dotter(o Jocke förstås) som har givit oss livets efterätt!

Ha det så gott tills vi ses nästa helg då vi ska vara barnvakt!
P&K mormor

Anonym sa...

Gud vad fina ni är alla tre vi saknar er.

Stor stor puss o kram farfar o farmor