lördag 7 juni 2008

Sommar i Ockle

2a kvällen vi suttit på altanen och ätit gott med ett par glas vin. Idag blev det enrisrökta räkor som svärfar rökt och fläskifilé, med rosévinet Leva. Mmm gott! Det är sommar och vi njuter!

Skärgården visar sitt rätta jag. Jocke tog första doppet igår. Jag är förkyld så jag sparar de några dagar.. Isabel har badat 2 ggr i plastpoolen som farfar köpt. Förtjust! Hon simmar nog snart :)

Härligt att bara få vara, känns som semester. Isabel sov inne hos farmor och farfar i natt. Nu räknar vi ner, 8 dagar kvar för Jocke att jobba sen är det SEMESTER! Och vad vi ska njuta. Vi hoppas vädret förblir som det är. Kroppen har fått färg och det känns härligt!

Hoppas ni alla har haft en lika skön helg som oss!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det har varit en toppenhelg att få ha er här alla tre. Dessutom att få ägna så mycket tid till underbara lilla Isabel hon är verkligen vårat lyckopiller.
Det är livskvalite hon är så härlig oftast glad och pigg o mycket nyfiken på allt.

Kram farmor

Anonym sa...

Det låter härligt med en sådan helg. Själva var vi i Kroken, sommarstugan och där var det varmt, som bara den!! Gick inte att tillbringa några timmar i Gäststugan= dryga 30 grader å inte hjälpte det med att vädra...
Badade gjorde vi - 23 grader i Brasjön! Välkomna upp o ta ett dopp!! Så mjukt o skönt, så man ville inte gå upp:)
Väl hemma igen o arbetet kallar... Morfar får umgås med er i morgon kväll. Mysigt för honom. Han saknar verkligen er o Isabel!!
Men det är hans tur nu!!
Må så gott tills vi ses igen = midsommar!!!!
Kramis fr mormor