fredag 27 juni 2008

Bland knott och mygg

Nu är vi hemma igen. Efter en vecka i stugan i Dalarna. Vi har haft det supermysigt och blivit rejält bortskämda, både med Isabel och mat och dryck. Jocke har haft sina första semetsredagar denna vecka, och det kvarstår dryga 5 veckor. Känns underbart!

Helgen (midsommar) firades med svärföräldrar, mor och far och Gunnel och Kaj (mor och fars vänner, mina extra föräldrar:). Vi klädde stången vid stugan, åt god mat och myste. Midsommardagen blev det Hjortnäsbrygga som vanligt. Där dansade Isabel och jag runt stången med hennes syssling Linnéa. Det var mycket uppskattat och hon skrattade hela tiden!

Från i måndags har vi varit själva med mamma och pappa. Ätit gott varje kväll (resulterat i viktuppgång!) och myst tillsammans. Isabel är så bortskämd med uppmärksamhet nu. Alla vill puss och busa med henne hela tiden.

Vi har även fått sova en del nätter då mamma ochg pappa tog henne i sitt sovrum. Skönt!
Men Isabel har ändrat sina tider totalt denna vecka. Numer somnar hon 20.30-21 tiden. Vaknar en gång och äter sedan sovit till kl 6.30. Vaken en stund och somnat om till runt 9. Kanon! Vi hoppas det fortsätter så här bra även nu. Hon har just somnat i sängen och det verkar som hon tycker som vi, att det är skönt att vara hemma igen och få sova i sin egen säng.

Inga kommentarer: