fredag 18 mars 2011

Barnakuten

Vi tillbringade halva dagen igår på barnakuten med Hilda. Hon var så rosslig i halsen, pep i bröstet. Men efter 4,5 timmar fick vi träffa doktorn 5 min. Hon konstaterade att det är slem som har problem att lösa. Lungorna lät bra. Som tur är fick vi medicin i form av en inhalator som ska vidga hennes luftrör. Medicinen verkar hjälpa henne märker vi idag.

Men nästa gång vi vill kolla Hilda så tänker jag leta upp en annan jourmottagning eller liknande. Känns sådär att sitta och vänta flera timmar på en akut när hon inte är akut sjuk. Dessutom är det en väldig massa baciller där.

Nu hoppas vi att hon snart börjar piggna till och få bort allt detta slem!

1 kommentar:

Mormor sa...

Stackars lilla Hilda gumman! Hon har inte haft det så lätt under sina första levnadsmånader... flertalet förkylningar, vattkoppor o magsjuka. Undrar hur många 2-3 månaders som har genomgått detta. Stackars lilla charmtroll - men hon är glad smilar o ler, den lilla smilgropen o ögonen försvinner till små streck - en underbart härlig tjej!! Jobbig tid för lilla familjen, men vi finns här - alltid!! Önskar jag vore nära... kunde hjälpa till...
P&K fr mormor somsaknar sina älsklingar