torsdag 12 november 2009

På lördag bär det av

Då går flytten. Helt galet. Allt har gått så fort! Men det känns jätte bra! Och vi är så glada över vilka otroliga familjer vi har som hjälper oss så mycket. Och vänner. Vi hoppas allt går smärtfritt på lördag och att det blir lite tid över att hinna packa upp lite i nya hemmet.

Isabel verkar oxå vara spänd över "nya huset" som hon säger. Med "eget rum". Och hon ska ha "en liten stol" ha ha hon är för söt. Jag förvånas över hur mycket hon förstår och formulerar redan. Lilla gumman, snart 2 år bara.

Vi håller även på och planerar 2 års kalaset. Det blir en 2 dagars. Men i all enkelhet :) he he

Nu har vi legat hemma magsjuka allihop. Isabel från fredagen, jag från måndagen och Jocke från onsdagen. Helt galet. Vi faller alltid en efter en. Isabel har ju varit bra dock sedan i måndags, emn verkar fortfarande lite trött och så. Som tur är har det varit en "light version" den här gången. Fast kroppen känns som bly och man kan sova i all evighet.

Nu hoppas vi på att vi har har återfått alla krafter till lördag!

5 kommentarer:

Svärmor sa...

Det ska bli så spännande att få se husets insida också.
Vi har varit och hämtat släpkärran ikväll tidigt imorgon bitti börjar vi lastapå. Vi ser fram emot att träffas.

Stor kram Synnöve

Lite smått å gott sa...

Ja det ska bli kul att få visa er vårt hus! :)

Vi ses imorn.
kram!

mam sa...

Godnatt - vi kommer så snart vi har packat bilen o ätit frukost! Det var så fint - vi längtar redan tillbaka :)- till ert nya fina hem!!!
Pussar och Kramisar

http://stengeltjejen.blogg.se sa...

ÅÅÅÅ va häärligt att flytta nu,, ÄNTLIGEN,,, mindre härligt med Magsjukan,,, Nog för att en annan skulle behöva gå ner lite extra nu,,,, :P

en liten undran,,,
Camilla = flaskmamman,,,
jag kommer Inte in till hennes blogg gör du? om du gör skulle du kunna skicka en liten hälsning från mig att jag görna vill bli inbjuden,,, :P

STOOR kram till er!!!

Tilda sa...

Hoppas flytten gick bra! KRAM!! Sara