måndag 26 juli 2010

Det här med vagnar..

Ja så var man här igen. Och ska välja vagn. Vår Teutonia blev ju stulen i höstas när den stod i barnvagnsförrådet. Morr. Jag hade nog valt en annan vagn denna gång ändå, men hade ju varit trevligt att kunna sälja den och få en slant istället för att lottlös.

De vagnar vi har funderat på nu är Kronans och Brio Happy. I och med att vi inte bor i stan längre, så känns en cityvagn á la bugga bo med små hjul inget alternativ. Nu vill jag ha en smidig vagn som rullar lätt och som inte är allt för tung och otymplig. Båda dessa vagnar är lätta att "häva" och rullar bra. Någon med erfarenhet av dessa?

Sedan finns ju Urabn Jungle, eller Baby Travel, de verkar oxå smidiga och rulla bra etc. Dock är jag lite skeptisk mot att bebisen får sitta frammåt redan vid ca 6 månaders ålder.. Å andra sidan är det så många som gör det nu för tiden.. Vad säger ni??

Finns det andra bra vagnar ni känner till? Teutonia, Cresent och Emmaljunga verkar väldigt tunga och otympliga. Usch!

3 kommentarer:

Camilla sa...

Vi kommer att sälja buggan och köpa en Phil&Teds VIBE syskonvagn. Den har stora hjul och känns smidig..Lycka till! Kram C

snakkies sa...

Ja du, vi har ju testat de flesta. Håller med dig om att man vill ha bebis mot sig. Var jättenöjd med vår kronanvagn och är jättenöjd med vår p&t sport. Att ha en redig liggdel som kronan har är en fördel när de kommer mitt i vintern, så man kan bädda med både fårfäll och åkpåse om det behövs. Det funkar inte i p&t vagnen.

Fin bild på magen förresten, mys!

Lite smått å gott sa...

Camilla: Tack. Vi har funderat på om vi behövde syskonvagn.. men tror det kommer funka med en vagn till bebben och ståbräda. Sedan har vi kvar sulkyn till Isa. I fall det blir promenader, helgutflykter etc. Vi ska fundera lite.. Kram
Lina: Vad är skillnaden på p&t sport och vibe? Ja får vi samma vargavinter som förra året så behövs all värme man kan få i vagnen! :)
Tack :) lite mysigt är det med magen nu :) kram