onsdag 3 juni 2009

Kiss på potta

Vi inhandlade en potta för ett tag sedan, då Isabel började visa intresse av att gå på toa och så. Speciellt när hon "luftade" dvs var utan blöja :).

Det har gått lite upp och ner, var mest spännande med att ha en potta och sitta på den, men förstod inte riktigt det där med att säga till när man var kissnödig och kissa p pottan istället för på golvet.


Men sen igår vände det :) "Kiss" sa hon till Jocke och han satte henne på pottan, Då kissade hon. Klappade händerna och blev jätte glad. Skulle sedan vara med och tömma i toan.

Imorse gick hon runt nakenfis och kom springande till mig som stod i badrummet, med handen mellan benen och såg så där "jag kissar snart på mig uttrycket". Jag frågade om hon var kissnödig och satte henne på pottan och hon kissade. Torka och sedan tömma :). Även senare under morgonen med Jocke sa hon "kiss" och sedan potta. Jocke satte henne på pottan och hon kissade. Så duktig!

Hon verkar börja förstå hela poängen nu. Kul att redan vid 1,5 års ålder visa intresse och förstå det där med potta. Vår stora tjej!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig hon är! Mosters favorit-tjej.Ha det så bra hela familjen.
Kram syster

Lite smått å gott sa...

hej! Kul att du är inne här :) Ja hon är duktig vår tjej :) kram!

mormor sa...

Superduktig tjej! :)) Me too - favvotjejen:)
Kram kram

fia sa...

ÅÅÅ jaaa duktiga unge,,, Tänk vår lilla Ida som inte går ännu,,, Fniss,,, Kram på er

Lisa S sa...

Duktig tjej!! Testar Calle ibland, han är ju kille o fattar inte riktigt det där. Han ropar "Mamma! Bajs!" när han kissar på golvet. Ska träna mer i sommar, haha!