måndag 29 augusti 2011

Seg måndag

Tiden rusar iväg och vi har haft en sjukdomsvecka bakom oss. Jag låg hemma förra veckan och försökte kurera min förkylning from hell. Fortfarande inte riktigt bra. Isa sjuknade i hög feber i lördags. Vi trodde UVI, men verkar vara ett vanligt virus. Pluttan fick 40,3 och kräktes och mådde dåligt. Även lördags natt var tuff med 40-graders feber och kräkningar. Det enda som känns bra att vi känner igen alla symptom, huvudvärk, ont i nacken och kräkningar vid hög feber på lilla tjejen. Första gången blev vi riktigt rädda och förstod inte vad det var.

Hilda har klarat sig, peppar peppar.. Hon kryper på och är idag en hejare på att ta sig fram. I helgen prioriterades grindar för trappan både uppe och nere. Känns skönt. Nu kan hon krypa säkert :) Har försökt fånga henne på film, men det är alltid nåt som kommer i vägen :)

Idag är både tjejerna hemma. Isa kurerar. Det känns väldigt segt idag efter storröjning och städning av huset igår. Mindre sömn i natt med 2 barn i sängen. Men vi får sega lite.. :) Den här veckan är det förberedelser för syrrans bröllop på lördag! Gah, tiden rusar iväg och det är redan september. Jag som tyckte det var så långt kvar.. På torsdags drar jag och tjejerna till Eskilstuna för att finns behjälpliga. Det ska bli rikigt kul att gå på bröllopet!!

Inga kommentarer: